Hår

Bedste magnetiske øjenvipper (TEST): Hurtigt lange vipper

Skal du bruge en genvej til lange vipper? Så giver vi dig vores valg af de bedste magnetiske øjenvipper.

skrevet af Josefine Vestergaard

magnetiske vipper

Vi tjener en kommission for produkter solgt gennem nogle links i denne artikel.

Lange øjenvipper indrammer øjnene på flotteste vis og giver et dramatisk og forførende look.

Er du ikke beriget med lange, smukke vipper fra naturens side, kan du med fordel snyde lidt med et sæt magnetiske vipper (også kaldet magnetic lashes).

Magnetiske øjenvipper er både en billig og nem løsning, og så slipper du for at bøvle med lim og kunstige øjenvipper, der ikke vil sidde ordentligt.

I denne test af magnetiske øjenvipper, har vi samlet 6 af markedets bedste varianter. Derudover kan du læse en masse om magnetiske øjenvipper, herunder hvordan de fungerer, og hvordan de påsættes.

Bedste magnetiske øjenvipper

Nedenfor kan du læse om 6 af bedste magnetiske øjenvipper på markedet.

Lantz Copenhagen Magic Party Lashes

Lantz Copenhagen Magic Party Lashes

Meget tætte magnetiske øjenvipper for et dramatisk look. Kan genbruges adskillelige gange.

Bedste egenskaber

 • Farve: sort
 • Kan genbruges 25-30 gange
 • Giver dramatisk look

Leder du efter kunstige vipper, der gerne må se kunstige ud, er det disse Magic Party magnetic lashes, du skal gå efter. De er super tætte og giver dermed fyldige vipper, der minder om eyelash extensions.

Vipperne er udviklet med en særligt 3D-effekt, og de er forsynet med små magneter. Du skal bruge magnetisk liner, som skal købes særskilt.

Det er genanvendelige magnetiske kunstige øjenvipper, som kan bruges 25-30 gange. Imellem brug kan de opbevares i den medfølgende æske med magnetisk kant, så de bevarer formen.

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm

Magnetiske vipper, der giver længde og fylde til dine egne vipper. Eyeliner medfølger.

Bedste egenskaber

 • Farve: sort
 • Kan genbruges flere gange
 • Inkl. magnetisk eyeliner

Her får du et komplet sæt med både eyeliner og sorte vipper. Vipperne har 5 små og næsten usynlige magneter siddende langs kanten, som nemt påsættes den medfølgende magnetiske eyeliner.

Vipperne er lange og tætte, men giver et mere naturligt look end mange andre kunstige vipper på markedet.

Der medfølger en smart æske med magnetkant, så du nemt kan gemme og genbruge de magnetiske øjenvipper.

Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper

Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper

Smukke, sorte vipper med magnetisk vandfast eyeliner. Kan genbruges.

Bedste egenskaber

 • Farve: Sort
 • Kan genbruges
 • Waterproof

Ønsker du længde og fylde, men stadig naturlige vipper, der ikke er alt for dramatiske, er disse fine vipper et godt bud. De er sorte og med forskellige længder i vipperne for et mere naturligt look.

Der medfølger latex-fri magnetisk eyeliner, som giver en skarp og vandfast linje. Selv ved regn og tårer bliver de magnetiske øjenvipper altså siddende, hvor de skal, hvilket er praktisk til en tur i byen eller ved stranden.

Vipperne kan genbruges, og de er nemme at tage af og opbevare i den originale æske efter brug. Der er nok i den magnetiske eyeliner til mange ganges brug.

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure

Ekstra lange, sorte magnetiske øjenvipper med langtidsholdbar eyeliner. Bliver siddende hele natten.

Bedste egenskaber

 • Farve: sort
 • Holder op til 16 timer
 • Kan genbruges
 • Inkl. eyeliner

Description

Ekstra lange og dramatiske øjenvipper til den vilde tur i byen. Særligt fordi den medfølgende eyeliner holder vipperne på plads i op til 16 timer.

På vipperne sidder der 5 bittesmå magneter, som sørger for at holde vipperne godt på plads. De kan desuden klippes til i størrelse for the perfect fit.

Ved disse vipper anbefales det at påføre to lag eyeliner, inden vipperne sættes fast. Det giver en ekstra lang holdbarhed.

Lantz Copenhagen Baddy Lashes

Lantz Copenhagen All Day Magnetic Lashes

Medium længde magnetiske øjenvipper med 3D-effekt. Kan genbruges.

Bedste egenskaber

 • Farve: sort
 • Kan genbruges 25-30 gange
 • 3D fibre

Smukker vipper med dramatisk 3D-effekt. Vipperne er forsynet med små usynlige magneter på den inderste kant og påsættes med magnetisk liner, der skal købes særskilt.

Vipperne er nemme at sætte på og tage af, og de kan genbruges mellem 25 og 30 gange. Der medfølger en smart æske med magnetkant, som de kan opbevares i, når de ikke er i brug.

De magnetiske vipper er tætte og med forskellige længder vipper, hvilket giver et mere naturligt look. Og så er de med et sort bomuldsbånd, der giver yderligere eyeliner-effekt.

Lantz Copenhagen Glam Lashes

Lantz Copenhagen Glam Lashes

Tætte, smukke vipper med næsten usynlige magneter, der nemt påsættes med magnetisk liner.

Bedste egenskaber

 • Farve: brun
 • Kan genbruges 25-30 gange
 • Giver fylde og længde

Et sæt magnetiske vipper bestående af brune vipper med 5 bittesmå magneter langs kanten. Disse magnetiske vipper er lange og tætte og giver det dramatiske look, som dine egne vipper ikke formår.

Der medfølger en praktisk æske med magnetkant, som vipperne kan lægges tilbage i efter brug. De kan genbruges mellem 25 og 30 gange og har dermed en lang holdbarhed, særligt prisen taget i betragtning.

De smarte vipper skal bruges sammen med en særlig magnet liner, som skal tilkøbes særskilt.

Dette skal du vide om magnetiske vipper

Mangetiske vipper adskiller sig markant fra andre typer af kunstige øjenvipper. Netop fordi de er magnetiske, og du dermed undgår bøvlet med lim, når de falske øjenvipper skal af og på.

I dette afsnit kan du læse alt, der er nødvendigt at vide, om at få lange øjenvipper med magnetiske vipper. Heriblandt hvordan de fungerer, og hvad den specifikke forskel er på magnetiske vipper og traditionelle falske vipper.

Hvad er magnetiske øjenvipper?

Magnetiske øjenvipper er kunstige øjenvipper, der er forsynet med bittesmå magneter i vippekanten.

De magnetiske øjenvipper bruges sammen med magnetisk eyeliner i flydende form, som lægges langs kanten på de naturlige øjenvipper, og så kan du nemt – og uden brug af lim – sætte de magnetiske øjenvipper på og flytte rundt på den efter behov.

De mangetiske øjenvipper er også nemme at tage af igen efter brug og kan med fordel genbruges mange gange.

Hvad er magnetisk eyeliner?

Magnetisk eyeliner er en eyeliner med en magnetisk formel, der bruges sammen med magnetiske øjenvipper.

Den magnetiske eyeliner ligner til forveksling en hvilken som helst anden sort eyeliner og bliver dermed en integreret del af din makeup, men den har den magnetiske formel, som skiller sig ud.

Nogle varianter er vandfaste, hvilket er praktisk ved for eksempel regnvejr eller tårer, der ellers kan medvirke til, at de magnetiske vipper falder hurtigere af. Simpelthen fordi eyelineren bliver opløst, og den magnetiske effekt dermed forsvinder.

Hvad er forskellen på kunstige vipper og magnetiske vipper?

Kunstige vipper og magnetiske vipper ligner hinanden; både når du står med dem i hånden, og når de sidder på øjnene. Vipperne har det til fælles, at de forlænger og giver fylde til dine egne vipper, så dine øjne indrammes på smukkeste vis.

Forskellen på kunstige vipper og magnetiske vipper er måden, hvorpå de sættes fast.

Traditionelle falske øjenvipper sættes fast med lim. Limen er skrap for huden, og det kræver øvelse at håndtere, så du ikke rammer dine egne vipper, og de dermed klistrer sammen.

Derudover har du ikke mange sekunder til at sætte de kunstige vipper ordentligt, inden limen begynder at tørre. Det kræver en del øvelse at få et ordentligt resultat.

Magnetiske øjenvipper er en innovativ udvikling af de traditionelle kunstige vipper. Her slipper du for lim, skrap kemi nær øjnene og sammenklistrede øjenvipper.

De magnetiske øjenvipper er nemlig forsynet med små usynlige magneter (eller næsten usynlige i nogle tilfælde), som kan påsættes en særlig type eyeliner.

Du lægger dermed bare en fin streg af magnetisk eyeliner på øjenlåget langs vippekanten, som du efterfølgende kan sætte den magnetiske vippe på – og du kan også flytte rundt på den efterfølgende, indtil den sidder helt rigtigt. Eller tage den af igen; uden de store udfordringer.

Fordelen ved magnetiske øjenvipper er desuden, at de med fordel kan genbruges fra gang til gang. Nogle typer kan genbruges op til 30 gange.

Virker mangetiske øjenvipper?

De fleste kan nok se fordelen i falske øjenvipper, der kan genbruges. Men virker magnetiske øjenvipper – altså virker de små magneter lige så godt som lim?

Svaret er ja. Såfremt den flydende eyeliner er brugt til en tyk og bred streg nok (og det varierer fra produkt til produkt).

De bedste magnetiske øjenvipper har typisk 5 små magneter siddende på vippekanten, og det – i samarbejde med en god magnetisk eyeliner – er nok til, at vipperne kan blive siddende i helt op til 16 timer uden problemer.

Fordele ved magnetiske vipper

Falske øjenvipper er ingen ny opfindelse, men de smarte magnetiske vipper har taget de falske øjenvipper til en helt ny liga.

Der er nemlig rigtig mange fordele ved at skifte lim ud med eyeliner:

 • Du slipper for skrap kemi fra limen
 • Det er bedre for dine naturlige vipper og for din hud på øjenlåget
 • Magnetiske vipper kan genbruges mange gange takket være de små magneter
 • Det er en mere miljøvenlig løsning at vælge engangsprodukter fra
 • Det er nemmere at sætte magnetiske vipper på og tage dem af igen
 • Du kan spare den almindelige eyeliner væk

Selvom det kan kræve lidt øvelse at få den magnetiske vippe til at sidde ordentligt, er det grundlæggende nemmere end falske vipper med lim; netop fordi du kan tage vipperne af eller flytte rundt på dem, indtil du er tilfreds.

Sådan bruger du magnetiske øjenvipper

Du bør altid følge producentens anvisning, som i nogle tilfælde kan afvige fra denne. De fleste typer af magnetiske øjenvipper bruges dog således:

 1. Rens øjenområdet og lad det tørre
 2. Afstem længden på den første magnetiske vippe ved at holde den på plads på øjenlåget, og klip den til ved behov
 3. Gentag med den anden magnetiske vippe
 4. Påfør magnetisk eyeliner på øverste vippekant så tæt på de naturlige vipper som muligt
 5. Lad eyelineren tørre helt
 6. Sæt den første magnetiske øjenvippe på øjenlåget og ret den til, indtil den sidder som ønsket. Det kan kræve lidt øvelse
 7. Fortsæt med den næste magnetiske øjenvippe
 8. Du kan med fordel bruge mascara som afsluttende manøvre for at blende dine egne vipper ind i de magnetiske vipper

Har du svært ved at få vipperne til at sidde ordentligt, kan du med fordel prøve med et ekstra lag eyeliner eller med en lidt federe streg.

Det er ikke nødvendigt at bukke magnetiske vipper, da de fleste kunstige vipper allerede har et godt svaj. Du kan med fordel bukke dine egne vipper inden brug, så de nemmere blender sammen med de kunstige magnetiske øjenvipper i forhold til svaj.

Sådan fjerner du magnetiske øjenvipper

Magnetiske øjenvipper er nemmere at fjerne end almindelige kunstige vipper. Det skyldes, at de ikke er limet fast. Det er dermed også sundere for både øjenlåg og øjenvipper at bruge magnetiske øjenvipper uden lim.

Du fjerner de magnetiske øjenvipper således:

 1. Tag fat i kanten af de kunstige øjenvipper og træk forsigtigt
 2. Pas på, du ikke trækker i dine egne vipper
 3. Krat eventuelt makeuprester af magneterne
 4. Læg de kunstige øjenvipper tilbage i den originale æske
 5. Fjern eyeliner med makeupfjerner

Ved at vælge magnetiske vipper, slipper du for at påføre lim – og efterfølgende at fjerne limen igen. Du skal blot påsætte vipperne på eyeliner-stregen via de små magneter, der allerede sidder på vipperne.

Andre metoder til længere vipper

Overvejer du magnetiske øjenvipper, har du formodentlig et ønske om længere og fyldigere vipper. Det findes der også andre veje til som alternativer eller supplementer til magnetiske øjenvipper:

 • Vippeserum
 • Mascara med vippe booster
 • Almindelige kunstige vipper
 • Eyelash extensions

Vippeserum

Vippeserum er et serum til øjenvipper, der via aktive ingredienser går ind og påvirker vippernes vækst.

Det er en måde at forlænge de naturlige øjenvipper, så du med tiden kan slippe for de kunstige. Det tager dog adskillelige måneder, inden et vippeserum når sit fulde potentiale, og derfor kan du med fordel bruge det sideløbende.

Vippeserum kan også med fordel bruges sammen med kunstige vipper – både almindelige kunstige vipper og magnetiske – som pleje og beskyttelse til de naturlige øjenvipper.

Mascara med vippe booster

Masacara med vippe booster er mascara, der indeholder vippeserum.

Det vil sige, at du både får en “her og nu”-virkning af mascaraen, der forlænger og giver fylde til dine vipper, og samtidig får glæde af serummet, der plejer og påvirker vippernes vækst, så de over tid bliver længere og fyldigere.

Ulempen ved denne type af serum er, at du ikke kan bruge det i vippekanten, da det jo er en del af mascaraen. Desuden kan serummet have sværere ved at trænge ind, når der er mascara involveret.

Effekten kan dermed godt tage længere tid og være mindre end ved brug af vippeserum særskilt fra masara.

Almindelige kunstige vipper

Virker magnetiske øjenvipper ikke for dit vedkommende, er det oplagte alternativ til traditionelle kunstige vipper. De traditionelle vipper er den billige løsning, der ikke kræver en særlig eyeliner.

Eftersom de magnetiske øjenvipper kræver brug af magnetiske eyeliner, kan de traditionelle vipper også være løsningen for dig, der ikke ønsker at bruge eyeliner som en del af dit look.

Skal du kun bruge kunstige vipper en enkelt gang i forbindelse med en særlig lejlighed, kan det ikke nødvendigvis betale sig at investere i magnetiske vipper, som typisk er en smule dyrere.

Eyelash extensions

Et alternativ til kunstige øjenvipper er såkaldte eyelash extensions, som fungerer lidt ligesom extenstions til håret – bare til vipperne.

En professionel vippetekniker sætter vipperne enkeltvist imellem dine egne øjenvipper for at give længde og fylde. Resultatet holder typisk mellem 6 og 8 uger.

Dog drysser de falske hår af løbende, så det anbefales at fylde op med 2-3 ugers mellemrum for at bevare det umiddelbare resultat.

At få lavet vipper hos en vippetekniker er en dyr løsning sammenlignet med magnetiske vipper. Til gengæld skal du ikke tænke på at sætte dem på og tage dem af igen.

Resultatet bliver typisk også mere naturligt; lidt a la dine egne vipper med en god mascara.

Eyelash extensions er et oplagt alternativ, hvis du skal på ferie eller på stranden om sommeren, hvor vipperne udsættes for vand.

Hvilke mangetiske vipper er bedst?

Alle øjne og ansigter er forskellige. Og magnetiske vipper fås efterhånden i lige så mange varianter som enhver anden type falske øjenvipper.

Du kan dermed få vipper, der giver mere naturlige look, eller vipper, der er meget dramatiske i deres udtryk.

Forskellige typer af magnetiske vipper giver forskellige looks. Nogle er meget tætte og prangenede; andre forlænger blot din egen øjenvippe, og andre igen har en mere skæv form, der giver et forførende udtryk.

De perfekte vipper til fest er ikke nødvendigvis de perfekte vipper til en dag på kontoret. Derfor kan det være en fordel med et lille udvalg, der passer til forskellige anledninger.

Du kan også få dobbelt vipper – altså vipper i flere lag – som er de bedste magnetiske vipper, hvis du ønsker et ekstra dramatisk look med meget tætte og fyldige øjenvipper.

Med eller uden magnetisk eyeliner

Én af de overordnede forskelle på magnet vipper er, hvorvidt de indeholder magnetisk eyeliner eller ej.

Den nemme løsning er selvfølgelig at købe et sæt magnetiske vipper, der indeholder den nødvendige magnetiske liner, men vil du gerne veksle mellem forskellige magnet vipper, kan det typisk bedre betale sig at købe magnetisk flydende eyeliner særskilt.

Kan man få magnetiske øjenvipper uden eyeliner?

Der findes en type af magnetiske øjenvipper uden eyeliner, der består af to sæt falske vipper til hver øjenvippe.

Du skal påføre vipperne omkring dine egne øjenvipper, så den nederste magnetiske vippe sætter sig fast på vippen på den øvre vippekant via de små magneter.

Denne form for kunstige øjenvipper giver mulighed for at bruge magnetiske vipper uden at bruge lim eller eyeliner.

Sådan et sæt vipper føles tunge; netop fordi hver vippe består af to lag. De sidder også direkte på dine naturlige vipper, hvilket belaster de naturlige vipper, så der er øget risiko for, at de knækker eller falder af.

Derfor er denne form for magnetic lashes ikke medtages i vores test, der udelukkende består af de nye magnetiske vipper, der via de små magneter påsættes magnetisk eyeliner.

I vores optisk er det de bedste magnetiske øjenvipper – og måske faktisk de bedste falske øjenvipper i det hele taget.

Ofte stillede spørgsmål

Er magnetiske vipper gode?

Magnetiske øjenvipper er sundere og nemmere at bruge end kunstige vipper, da du ikke skal bruge lim. Derudover kan de genbruges mange gange.

Hvordan får man magnetiske vipper af?

Det er nemt at fjerne magnetiske vipper. Du trækker dem blot forsigtigt af dit øjenlåg. Sæt de magnetiske vipper retur i den originale æske, så de kan genbruges.

Kan man sove med magnetiske vipper?

Det anbefales ikke at sove med magnetiske øjenvipper, da dine egne øjenvipper risikerer at knække. Du bør altid fjerne både magnet vipper og øvrig makeup inden sengetid.

Hvor længe holder magnetiske vipper?

Levetiden på magnetiske øjenvipper afhænger af typen. Nogle typer kan bruges over 30 gange og har dermed en meget lang levetid sammenlignet med traditionelle vipper.

Skrevet af

Josefine Vestergaard

Josefine er intet mindre en passioneret for personlig pleje og produkterne der medfølger. Om det er shampoo, creme, eller serum, så har Josefine prøvet det. Hun skriver artikler for MyBeauty.dk for at give anbefalinger til pleje, der kan hjælpe andre med at blive glade for deres hud og hår.